Convocatòria beques Batxillerat

Ha estat publicada la Resolució de 30 de juliol de 2015, de la Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen  beques de caràcter general per al curs acadèmic 2015 2016, per a estudiants que cursen estudis postobligatoris (BOE núm. 187, 6/08/2015)

Termini de presentació: 7 d’agost al 30 de setembre de 2015 (inclòs).

Per sol·licitar la beca s’ha d’accedir al servei en línia del Ministerio d’Educació. Els usuaris que en cursos anteriors ja varen fer la sol·licitud en línia han d’utilitzar el mateix usuari i contrasenya; en el cas de que sigui la primera vegada, s’hauran de registrar. Tanmateix, hi ha un servei per recordar o demanar nova contrasenya, en supòsit d’oblit.

Una vegada tramitada la beca, el sol·licitant, com a justificant d’haver-la presentat, ha d’imprimir el document “Justificante de presentación”, que ha de conservar per acreditar, si cal, la seva presentació.

Les persones que sol·lictin la beca no han de presentar cap documentació al centre educatiu: ni el “justificante de presentación”, ni cap altra documentació. En cas que sigui necessari, des dels Serveis Territorials d’Ensenyament, es sol·licitarà a la persona interessada la documentació.

En el seu moment els Serveis Territorials d’Ensenyament sol·licitaran als centres educatius la certificació acadèmica del alumnes que hagin sol·licitat beca.

Trobareu mes informació, i l’accés per sol·licitar la beca en el següent enllaç:

http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo-servicios/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/bachillerato/beca-general.html

Per a qualsevol dubte amb el procés de tramitació en línia de la sol·licitud, els usuaris es poden posar en contacte amb els Serveis Territorials.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.