Cursa d’orientació al Parc del Pont del Diable

Ahir dimecres 13 tots els 4ts d’ESO es van desplaçar al bosc del Pont del Diable per dur a terme una cursa d’orientació, com a finalització dels continguts d’orientació practicats a Educació Física.

pontdiable1pontdiable3

La cursa consistia a trobar 12 balises, i els 113 participants, agrupats en 29 equips es van situar al lloc de sortida amb els nervis a flor de pell. El dia assolellat animava a còrrer pel bosc, però malauradament el que no va acompanyar fou el fet que algún desconegut que passava per alli, al veure les balises 9 i 10, les va robar i la cursa es va veure trencada. Evidentment tots els grups es van trobar al lloc de la balisa 9 sense saber què fer i on anar. Al final la 9 i la 10 es van suprimir i es va poder continuar la cursa sense tenir en compte, però, el temps invertit.

pontdiable2És una llàstima que per un indesitjable s’hagi vist perjudicada una activitat didàctica com aquesta, que ajuda a fer esport i a conèixer un paratge tant preciós com són els jardins de l’aqüeducte de Ferreres o Pont del Diable.

pontdiable4

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s