IV Olimpíada Espanyola de Geologia

El dia 1 de febrer  de 2013 es celebrà, a la Facultat d’Educació i Psicologia de la URV, la fase territorial de Tarragona de la IV Olimpíada Espanyola de Geologia. Consta de dues parts: una prova individual  amb 50 preguntes teòric-pràctiques i una per equips de tres o quatre membres, on s’han de reconèixer minerals, roques, fòssils i analitzar un mapa geològic. Enguany han participat 647 estudiants a Catalunya, de 51 centres. (Més detalls en document adjunt)

olimpiada geologia2

olimpiada geologia3

De l’Ins. Gabriel Ferrater hi han participat 8 alumnes de Ciències de la Terra i del medi ambient de 2n de batxillerat. Sabí Peris, Ignacio Escrigas i Pablo López van obtenir els tres primers llocs del concurs i seran els representants de Tarragona a la Fase Nacional que es celebrarà a Girona el 16 de març.  Els tres millors classificats a Girona aniran a la Fase Internacional que es farà a la Índia. A més, Sabí Peris, en quedar en primera posició, rebrà matrícula gratuïta de primer curs a la URV.

olimpiada geologia4

Divendres, 8 de març, a les 19 hores, a la Sala de Graus del Campus Catalunya de la URV, es lliuraran els premis al Sabí, al Nacho i al Pablo. Hi esteu convidats.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s