Premi Consell Social URV 2012

L’alumna de 2n de Batx (curs 2011-12), Laura Balcells Argilaga, ha guanyat un dels premis del Consell Social de la URV a treballs de recerca de Batxillerat i treballs de síntesi de cicles formatius de grau superior pel treball “Per no ser com en Patufet”, tutoritzat pel professor Josep M. Llort Planchadell. Es tracta d’una recerca sobre les idees alternatives dels alumnes de primària sobre la digestió, situat en el camp de la didàctica de les ciències. El títol correspon a la resposta que va donar un dels nens entrevistats a la pregunta “Per què hem de menjar?”.
—————————
————————–
El lliurament dels premis va tenir lloc el passat dijous 11 d’octubre al paranimf de la universitat Rovira i Virgili, presidit pel rector de la URV, senyor Xavier Grau Vidal. Cadascun dels deu premiats va rebre un ordinador portàtil, un ajut per l’import dels crèdits matriculats en el primer curs de qualsevol titulació oficial oferta per la URV i un xec de 300 euros per al centre on s’ha dut a terme el treball.
—————————
—————————
El premi de la Laura és el novè que guanya un alumne del nostre centre en els sis anys d’història d’aquests premis. Esperem que aquesta brillant trajectòria tingui continuïtat els propers cursos”
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s