Lliurament Premis Recerca Jove (CIRIT)

El  passat dissabte dia 18 de desembre l’Institut Gabriel Ferrater de Reus va rebre quatre Premis Recerca Jove (nous Premis CIRIT), convocats per la Generalitat. L’objectiu dels premis és reconèixer l’esforç dels alumnes d’ensenyament secundari que duen a terme un treball de recerca que els permeti l’aplicació dels coneixements adquirits al desenvolupament i interpretació d’estudis científics.

Dels 390 treballs presentats procedents de 231 centres d’arreu de Catalunya s’han concedit 71 premis, dels quals tres pertanyen a l’Institut Gabriel Ferrater, l’institut més premiat en aquesta  convocatòria.

Els treballs guardonats són:

  • “Briòfits de les fonts del Montsant” de Paula Llaurador, un catàleg de les molses d’aquesta serra, tutoritzat per Albert Pujol.

  • “Taxonomia i estudi de lepidòpters nocturns a la vall d’Alforja” de Martí Àvila, un estudi ecològic de les papallones nocturnes, tutoritzat per Jordi Abela.

  • “Manual de Quenya” de Marc Barceló, un estudi sobre una de les llengües inventades per  J.R.R. Tolkien, presentat en forma de llibre de text,  tutoritzat per Lídia Martínez.

L’institut  ha rebut també un premi de centre que posa en relleu l’esforç dels centres d’ensenyament secundari en el foment de la participació de professorat i alumnat en aquesta convocatòria.

Amb els premis d’enguany, l’Institut Gabriel Ferrater compta amb un total de 22 premis d’alumnes i 7 de centre.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s